BRUILOFT LISANNE & STEFAN

HEEZE, 9 JUNI 2018

De bruiloft van Lisanne en Stefan speelde zich in zijn geheel af bij Villa des Beaux Arts in Heeze. Het leuke van bruidsfotografie is dat elke bruiloft weer anders is. Ieder bruidspaar vult de dag in zoals zij zelf willen. Voor het eerste gedeelte van de fotografie: haar en make up, ga ik vaak naar het thuisadres toe waar kapster & visagiste druk bezig zijn met hun geweldige werk. Lisanne en Stefan kozen ervoor om ook dit gedeelte op locatie te doen. Op dezelfde locatie als waar de gehele bruiloft zich afspeelt. Een keuze die zorgt voor ontspanning: immers je gaat ‘s ochtends thuis weg en je hoeft daar niks meer te regelen. Daggasten die al op tijd arriveren worden opgevangen door de locatie. Het enige wat je als bruid hoeft te doen is ‘sit and relax’. Mooi toch!

Toen ik bij Lisanne kwam zat ze in de ‘sit and relax’ stand en dat was ook duidelijk te zien: ze was super ontspannen en genoot van alles wat er om haar heen gebeurde. Stefan daarentegen, had wel last van ‘lichte zenuwen’ 😉

Nadat de metamorfose bij Lisanne compleet was: haar, make up & jurk, was het tijd voor de ceremonie. De ‘first look’ (dat het bruidspaar elkaar voor het eerst in trouwkleding ziet) was ook echt aan het begin van de ceremonie, hoe spannend is dat! Een trotse moeder begeleidde Stefan naar voren waarna Lisanne werd weg gegeven door haar vader. Een prachtig en emotioneel moment, kippenvel!

Na de ceremonie was het tijd voor felicitaties, toast en bruidstaart en kon het borrelen beginnen! Tussentijds nog even groepsfoto’s maken en daarna zijn we nog naar Kasteel Heeze gereden voor de fotoreportage. In de tussentijd werd alles klaar gemaakt voor het diner wat plaats vond aan een geweldig mooi opgedekte lange tafel. En na het diner: feest! Al met al een geweldige en fijne dag. Bedankt dat ik dit voor jullie heb mogen vastleggen!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: