BRUILOFT MARRIELISE & FJODOR

SON EN BREUGEL, 21 DECEMBER 2016

December; koud en guur, een niet-typische periode om te gaan trouwen. Voor Marriëlise en Fjodor bleek een winterbruiloft een aangepast plan te zijn. Het oorspronkelijke plan was trouwen in de zomer van 2017 echter de komst van een kleine heeft de planning enigszins gewijzigd…

Marriëlise en Fjodor heb ik in de zomer van 2016 leren kennen tijdens een fotoshoot met de broer en zus van Fjodor. Wat heerlijk dat zij mij nu benaderden om ook hun bruiloft te fotograferen. Voor mij was het mijn eerste winterbruiloft, een klein beetje spannend maar daarom des te leuker! En tot mijn verbazing blijkt ook dit een hele fijne periode te zijn om trouwfoto’s te maken. We hadden zacht winterweer, het was droog en de winterluchten met prachtige kleuren… echt een cadeautje!

De bruiloft begon bij de woning van het bruidspaar waar beide families zich verzameld hadden. Na een mooie ‘first look’ zijn we te voet naar het gemeentehuis van Son en Breugel gelopen waar de plechtigheid plaats vond. Hierna was het tijd voor de fotoshoot bij de Opwettense Watermolen in Nuenen. Als kers op de taart haalde Fjodor daarna ook nog zijn prachtige Mustang uit de garage om daar nog mee op pad te gaan, geweldig! Met een gezellig kopje koffie en een stuk taart was het nog even fijn napraten waarna het gezelschap nog een gezellige avond tegemoet is gegaan.

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: