BRUILOFT KIM & JAAP

BEST, 1 SEPTEMBER 2018

Zaterdag 1 september was de dag dat Kim en Jaap 12,5 jaar samen waren. Wat begon met het idee van het geven van een goed feest… werd omgezet in een ander idee: wat als we elkaar die dag nou eens officieel het ja-woord geven?

Zo gezegd, zo gedaan en de voorbereidingen konden beginnen. Over de locatie hoefden ze niet na te denken. Gewoon in de eigen tuin. En dan niet zomaar een tuin, nee hun eigen weiland achter het huis. Hoe cool is dat! In het weiland kwam een grote tent te staan, een La Gayola Spiegeltent. Eenmaal binnen waan je je in een echte kroeg.

De bewuste zaterdag waren mijn buddy Susan (videograaf) en ik al op tijd bij Kim en Jaap om de tent te bewonderen en onze posities te bepalen. We willen elkaar immers niet in de weg lopen. Kim zat op dat moment al in de krullers in de make up en Jaap liep nog relaxt buiten rond in zijn normale kloffie te spelen met de drone die ‘s ochtends nog in een impulsieve bui was aangeschaft 😉

Kim zat op een perfecte plek in de woonkamer voor een groot raam waarin ze het overzicht had op alles wat er  buiten gebeurde. Gedurende de ochtend kwamen familie en vriendinnen binnen en kon daarna ‘de first look’ plaats vinden. Jaap stond buiten, inmiddels strak in het pak, waarbij Kim hem vanachter naderde en hem op de schouder tikte. Zo’n moment van elkaar voor het eerst zien, het blijft gaaf om mee te maken!

De ceremonie vond plaats in de spiegeltent met een zeer speciale trouwambtenaar, namelijk de moeder van Jaap. Zij mocht haar zoon in het huwelijk verbinden met Kim, wat gepaard ging met mooie verhalen van vroeger.

Na de ceremonie was het tijd voor een borrel op het terras buiten voor de spiegeltent, lekker in de zon met een heerlijke temperatuur. Helemaal perfect! Het diner bestond uit diverse Vespa-foodtrucks op hetzelfde terras waarbij je in elke hoek heerlijke dingen kon halen. Echt zo leuk! Rond half 9 kwamen alle avondgasten waarna er rond half 10 nog een prachtige openingsdans was. De stemming zat er goed in en net toen Susan en ik naar huis wilden gaan werd ons gevraagd om nog heel even te blijven voor een verrassing voor Kim & Jaap: Dries Roelvink kwam optreden, ooh dan pakken we snel de camera’s weer uit de tas en leggen we dat ook nog even vast, dat willen we niet missen!

Er is nog lang en goed gefeest, iets wat perfect past bij het bruidspaar. Kim & Jaap, bedankt voor het vertrouwen en de leuke, perfect verzorgde dag. Ik heb ervan genoten.

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: