INFORMATIE

VOOR DE BRUILOFT

Vooraf plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij mij op kantoor. Graag leer ik jullie tijdens dit gesprek wat beter kennen, hoe hebben jullie elkaar ontmoet, wat doen jullie voor werk en uiteraard: hoe ziet de indeling van jullie grote dag eruit? We bespreken mijn werkwijze en ik laat jullie diverse foto’s zien die ik gemaakt heb bij eerdere bruiloften. Er liggen diverse trouwalbums om alvast een beeld te krijgen van hoe jullie trouwalbum eruit kan komen te zien. Tijdens dit gesprek ben ik tevens op zoek naar de wederzijdse ‘klik’, immers hoe meer je je bij mij op je gemak voelt, hoe beter en leuker de foto’s worden! Dit gesprek circa 1 a 1,5 uur.

Voor de bruiloft kan er nog een loveshoot gepland worden. Op deze manier raak je gewend aan de camera en aan mij. Leuk is om foto’s te gaan maken op een plek die voor jullie beide speciaal is, bijvoorbeeld waar jullie elkaar hebben leren kennen. De foto’s van deze shoot kan je zelfs gebruiken voor je trouwkaart.

TIJDENS DE BRUILOFT

Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig op de afgesproken plaats. Uiteraard heb ik eigen vervoer en een volle tank benzine. In mijn tas zitten o.a. twee camera’s, diverse lenzen en een stapel batterijen en geheugenkaartjes. Jullie dag leg ik op journalistieke wijze vast, ik maak foto’s van alle momenten: een lach, een traan, eventuele zenuwen, de gezelligheid, een bijzonder moment tussen moeder en dochter en ga zo maar door. Enkel tijdens de fotoreportage zal ik jullie aanwijzingen geven, daarbuiten zo min mogelijk. Door deze manier van fotograferen krijg je ‘echte’ foto’s, ongedwongen en spontaan.

NA DE BRUILOFT

Jullie gaan nagenieten van deze mooie dag en ik doe dat ook op mijn manier: ik maak een selectie van de foto’s en begin aan de nabewerking. Enkele dagen na de bruiloft ontvang je een preview van circa 10 foto’s (digitaal). Binnen 6 weken krijgen jullie alle foto’s in een hoge kwaliteit aangeleverd in een prachtig online omgeving waar de foto’s eenvoudig gedownload en gedeeld kunnen worden. Tevens worden diverse foto’s in zwart-wit aangeleverd. Bij een bruiloft van 6 uur mag je rekenen op minimaal 250 bewerkte foto’s.Tevens is dit het moment om jullie voorkeur aan te geven welke foto’s in het trouwalbum verwerkt mogen worden. Dit kan heel eenvoudig in de online omgeving.

BESCHIKBAARHEID

Heb je interesse om mij als fotograaf te boeken voor jullie bruiloft, neem dan contact met me op zodat ik kan kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum.

Wat een prachtige foto’s heb jij ons gegeven. De hele dag heb jij professioneel vastgelegd. Ieder moment die je zag om een bijzondere foto te maken, heb je benut. Je professionele manier van werken werd zeer gewaardeerd doordat je ongedwongen en ontspannend te werk bent gegaan. Wij willen je bedanken voor het prachtige resultaat dat wij hebben ontvangen en we zullen vaak terug kijken naar jouw foto’s. Wij willen Annemarie van harte aanbevelen aan iedereen die een fantastische fotograaf zoekt.

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Op onze dag was Annemarie ruim op tijd. Ze kon ons als persoon goed inschatten en stelde ons op het gemak. Bij de fotoshoot was er duidelijk ruimte voor onze wensen en ideeën. Ze nam de tijd en lokte spontane reacties bij ons uit. Tijdens de ceremonie in het gemeentehuis en de kerk hebben wij genoten van het moment en Annemarie heeft alles prachtig vastgelegd, geweldig! Ook van onze gasten hebben we veel complimenten over haar gekregen.

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

OVER ANNEMARIE

Jarenlang heb ik met veel plezier bij een werving & selectie bureau gewerkt. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool en steeds meer gaan fotograferen. Van hobby werd het werk en het mooie is: ik ga dagelijks met veel plezier werken! Naast fotografie werk ik nog 1 dag per week als marketing & communicatie medewerker bij een serrebouw bedrijf. Wil je meer weten? Linkedin

Het fotograferen van een bruiloft is voor mij een bijzondere vorm van fotografie: ineens ben je even heel dicht bij een bruidspaar, je bent mede verantwoordelijk voor het slagen van die hele speciale dag. Het is zo mooi om te zien dat iedereen deze dag op een andere manier invult, op een manier die het beste bij jullie past. Een van de mooie kanten aan mijn vak is de combinatie van het creatieve met het sociale: ieder heeft weer zijn eigen verhaal. Voor mij is het dan ook belangrijk dat we van twee zijden de ‘klik’ voelen, dan krijgen we de beste en mooiste foto’s!

MEER OVER MIJ

Geboren in 1978 en opgegroeid in Best. Sinds 10 jaar woon ik in Eindhoven samen met mijn man en onze 2 zoontjes (2012 en 2014). In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn mannen, drink ik een theetje, speciaal biertje of wijntje met vriendinnen, lees ik thrillers totdat ik erbij in slaap val en ben ik regelmatig te vinden in de stad (Eindhoven).

KIJK VERDER OP

VEELGESTELDE VRAGEN

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

KIJK VERDER OP

ERVARINGEN

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

KIJK VERDER OP

PORTFOLIO

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan