WAT ANDEREN ZEGGEN

Bruidsfotograaf Frankrijk, buitenland, destination wedding00012

Op 19 mei zijn we in het Franse Metz getrouwd en heeft Annemarie onze dag vastgelegd. We kennen Annemarie als fotografe van het huwelijk van mijn zusje 2 jaar geleden. Het resultaat destijds was top. Maar om een fotografe vanuit Nederland naar Frankrijk te laten komen is niet heel handig dachten wij. Annemarie reageerde echter erg enthousiast toen ze in een Facebook bericht getagt werd en zo kwam van het een het ander.

Voor de bruiloft hebben we alles doorgesproken, we zijn naar Nederland gekomen en via mail en whatsapp hebben we verschillende keren contact gehad. Een maand voor de bruiloft hebben we een erg leuke loveshoot gehad. De eerste foto’s waren nog wat onwennig maar Annemarie wist ons erg op ons gemak te stellen.

Op de trouwdag was Annemarie er op het moment dat de kapster nog net bezig was. Al snel ging ze haar eigen gang en maakte ze verschillende foto’s in ons appartement met de jurken, ringen en schoenen om vervolgens tijdens het aankleden ons op de foto te zetten. Erg leuke foto’s van 2 moeders die hun dochters helpen bij het aantrekken van de jurken.

De ceremonie was in het stadshuis van Metz. Ondanks de Franse taal en de snelheid van de ceremonie (nog geen 15 minuten) heeft Annemarie alle momenten mooi vast weten te leggen. De fotoshoot was in de botanische tuinen van Metz. Ook hier wist ze ons weer op ons gemak te stellen en had ze leuke ideeën voor de foto’s. Bij de feestlocatie hebben we nog foto’s in de tuin gemaakt met familie en vrienden. Annemarie is aanwezig zonder dat je het merkt en we voelden ons al snel op ons gemak.

Een paar dagen later kregen we de eerste foto’s al via de app en al snel daarna de link om ze online allemaal te bekijken, en een keuze door te geven voor het album. Ondertussen hebben we ons fotoalbum mogen ontvangen en kijken we terug op een geslaagde dag. Annemarie Merci beaucoup! Groet, Irma en Maryline

Op 9 juni zijn wij getrouwd bij de prachtige locatie Villa Des Beaux Arts in Heeze. Wij kozen ervoor om elkaar die dag nog niet te zien en ons dus ook op de locatie om te kleden. Annemarie kwam op het moment dat mijn kapster met de make-up begon. In het begin voelde het een beetje gek dat er iemand foto’s van je aan het maken is, maar al snel had ik dat niet meer zo in de gaten. We hebben die ochtend ontzettend gelachen waarbij Annemarie de mooie spontane momenten heeft vastgelegd. Op het moment dat ik met mijn vader naar het trouwprieel liep was dus ook het eerste moment dat Stefan en ik elkaar zagen. Annemarie heeft dit emotionele en spannende moment geweldig vastgelegd, zonder dat je in de gaten had dat ze er was. Voor de fotoshoot zijn wij naar het Kasteel in Heeze gegaan waar Annemarie met hele leuke ideeën kwam en ze stelde ons erg op ons gemak.

Een paar dagen na de bruiloft, op onze huwelijksreis, kregen wij alvast een preview van de trouwreportage. Wij waren ontzettend benieuwd en waren super enthousiast toen we de foto’s zagen. Inmiddels hebben wij ook ons mooie trouwalbum binnen gekregen, Annemarie heeft hier een mooi en gevarieerd album van gemaakt. Wij zijn onwijs blij met het resultaat van de foto’s en zijn erg blij dat Annemarie onze mooie en speciale dag heeft vastgelegd! Al met al, ben je op zoek naar een leuke, lieve en gezellige fotograaf die op een onopvallende manier de mooiste dag van je leven vastlegt, ben je bij Annemarie van Vugt zeker aan het juiste adres! Veel liefs Stefan en Lisanne Klokgieters

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Op 10 juni zijn wij in de Champagnestreek, Frankrijk, getrouwd. Na een gesprek met Annemarie waarbij ze ons haar portfolio liet zien en wij onze wensen bespraken, wisten we het zeker: zij moet onze speciale dag fotograferen! Hoewel Frankrijk niet om de hoek ligt, had Annemarie al uitgebreid research gedaan naar de locatie en de omgeving en had ze al allerlei goede ideeën. Een dag voor de bruiloft zijn we langs de plekken gereden waar we foto’s wilden maken. Annemarie kwam met allerlei suggesties voor foto’s, wat ons erg geruststelde. Op de dag zelf hadden we ‘s ochtends de fotoshoot met Annemarie. Ze is een fijne en toegankelijke fotografe die je erg op je gemak stelt. We houden zelf niet heel erg van die geposeerde foto’s, maar door haar aanwijzingen voelde het totaal niet zo. En dat zie je ook niet terug in de foto’s. Ook de rest van de dag verliep supergoed. Tijdens de ceremonie en de Champagneborrel hadden we niet eens door dat ze aan het fotograferen was. En wat zijn de foto’s mooi geworden!! Het was lastig om een fotoboek samen te stellen, omdat er zoveel mooie foto’s waren. We zijn erg blij met het resultaat en krijgen vanuit onze omgeving ook erg veel complimenten over de foto’s. De professionele houding in combinatie met de persoonlijke connectie maakt dat we superblij zijn met Annemarie en haar zeker zouden aanbevelen.

Op 9 mei heeft Annemarie onze trouwdag in het Klasse Theater in Tilburg vastgelegd met prachtige foto’s. De manier waarop ze haar foto’s maakt gaat op een relaxte, ongedwongen en gezellige manier. Al snel hadden we beide niet meer echt door dat er iemand extra aanwezig was.  Ze speelt op een mooie manier met contrast en diepte in haar foto’s.  Zelfs van het uitdagende licht in de kapel tijdens de ceremonie, heeft ze fantastisch gebruik gemaakt. Ben je op zoek naar een goede, gezellige en leuke fotograaf die op een onopvallende manier de mooiste dag van je leven vastlegt dan ben je bij Annemarie zeker aan het juiste adres!

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Op 7 juli zijn wij getrouwd en omdat er meer animo in Nederland was voor die datum, waren niet alleen veel gemeentehuizen en locaties reeds volgeboekt maar zo ook veel fotografen die wij aanschreven. Totdat we via google terecht kwamen bij Annemarie van Vugt. Zij had de datum gelukkig nog open staan en zonder haar gesproken te hebben boekten wij alvast de datum. Onze eerste afspraak met Annemarie was kort daarna en het intake gesprek verliep rustig en positief en dus hebben we de afspraak onmiddellijk bevestigd. Daar zijn we achteraf heel erg blij mee. Annemarie heeft op een ongelooflijk, bijna onopgemerkte manier de mooiste momenten van onze dag weten vast te leggen. Ze heeft gevoel voor welke momenten er toe doen en zonder dat wij het in de gaten hadden deze vereeuwigd. Het is een bruidsreportage geworden die onze verwachtingen ver overtrof. Annemarie is niet alleen een bijzonder goede fotograaf maar ook een zeer prettige persoonlijkheid met wie wij prima hebben samengewerkt. Wij kunnen haar zonder enige schroom van harte aanbevelen.

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Via een wederzijdse kennis kwamen wij in contact met Annemarie en na de eerste intake wisten wij dat Annemarie de juiste fotografe was voor onze huwelijksdag. Wij vierden onze grote dag op kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode en hadden ongelooflijk veel geluk met het weer, ná een dag van 37 graden en vóór een dag vol met regen was het weer op onze dag perfect. Annemarie heeft ervoor gezorgd dat wij een blijvende herinnering hebben aan onze huwelijksdag, door alle prachtige foto’s die zij heeft gemaakt. Ze was op de dag zelf op een perfecte manier aanwezig, zichtbaar wanneer het kon en onzichtbaar wanneer dat even nodig was. Het is haar gelukt alle mooie momenten van de dag perfect vast te leggen. Daarnaast paste ze (en dat was voor ons net zo belangrijk) prima tussen onze andere gasten, wij hebben na ons huwelijk verschillende malen te horen gekregen dat de aanwezigheid van Annemarie zeer op prijs werd gesteld. Na het huwelijk heeft Annemarie ons op de juiste manier begeleid bij het uitkiezen van onze foto’s en het samenstellen van ons huwelijksalbum, het blijvende stukje herinnering aan de dag. Annemarie maakt hierbij gebruik van handige internettools, wat het uitzoeken van foto’s en het communiceren met haar gemakkelijk maakt. Wij kunnen zonder twijfel zeggen dat Annemarie een belangrijk onderdeel is geweest in het slagen van onze dag en zouden haar dan ook zeer zeker bij iedereen aanraden!

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Toen wij besloten om nog te trouwen voordat ons eerste kleintje zou arriveren, hebben we een simpele maar feestelijke trouwdag gepland met alleen onze naaste familie als gasten en getuigen. We wilden graag iemand die deze dag zou vastleggen en we dachten meteen aan Annemarie. We kenden haar van een eerdere fotoshoot en ze had indruk gemaakt met haar ontspannen manier van foto’s maken, haar creativiteit, haar humor en niet te vergeten, de prachtige foto’s die ze heeft gemaakt. Annemarie was gelukkig beschikbaar op de dag die we hadden uitgekozen als trouwdag en daar zijn we nog steeds heel erg blij om. Ze kwam met leuke ideeën voor locatie en stijl van de foto’s en is verder vooral haar creatieve gang gegaan. Het resultaat: foto’s die de sfeer van onze trouwdag en hoe we ons voelden perfect weergeven. Vanwege het kleine gezelschap was Annemarie eigenlijk gewoon gast-mee, zo voelde dat voor ons én voor onze familie. We hebben al met al een fantastische dag gehad die zonder haar niet compleet zou zijn geweest en die we door haar mooie en sfeervolle foto’s tot in detail samen kunnen herbeleven.

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Annemarie heeft onze bruiloft vastgelegd met als resultaat ontzettend veel mooie foto’s die na onze huwelijksreis in een fijn pakje op ons lagen te wachten. De foto’s geven een precies beeld van onze bijzondere dag en laten ons deze steeds opnieuw beleven. Annemarie heeft alle belangrijke en officiële momenten scherp gefotografeerd en daarnaast veel spontane foto’s gemaakt van ons en alle gasten gedurende de dag. Dit zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn; een kunst die maar weinig fotografen zo goed beheersen als Annemarie. Het uitgebreide kennismakingsgesprek vooraf zorgde ervoor dat onze wensen en de mogelijkheden op elkaar afgestemd werden en we met veel vertrouwen in Annemarie de trouwdag tegemoet zijn gegaan. Op de dag zelf bleek dit meer dan terecht, want toen door hevige regenval in de dagen voor de bruiloft niet alle plekken van de trouwlocatie meer bruikbaar waren, heeft ze snel geïmproviseerd om alsnog onvergetelijke foto’s te maken. Naar onze mening gaat Annemarie te werk als een echte professional die hoge kwaliteit levert en die tegelijkertijd ook heel persoonlijk blijft. Perfect voor zo’n spannende en unieke dag als je trouwdag!

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

We hebben een geweldige bruiloft beleefd waar wij nog iedere dag van kunnen nagenieten bij het zien van de foto’s die gemaakt zijn door Annemarie. Bij de eerste kennismaking was er direct een goede klik. Annemarie kwam professioneel, behulpzaam en enthousiast op ons over. De passie voor (bruids)fotografie straalt er bij Annemarie vanaf. Op onze bruiloft heeft Annemarie de mooiste momenten in beeld gebracht. Annemarie was continue op zoek naar de manieren om onze dag op een zo mooi mogelijke manier in beeld te brengen. Daarvoor vermengde zij onze wensen met allerlei leuke en creatieve ideeën die zij zelf inbracht. Het resultaat is een set van meer dan 400 geweldige foto’s die stuk voor stuk een genot zijn om naar te kijken en ons in gedachten weer even terug brengen naar onze dag. Nogmaals super bedankt Annemarie voor het vastleggen van onze mooiste dag! Groetjes  Xiao Ying & Dennis

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Vanaf het kennismakingsgesprek hadden wij een goede klik met elkaar. Het gesprek verliep ontspannen, gezellig en je toonde oprecht interesse in ons. Met een goed gevoel hebben we voor jou gekozen om onze dag vast te leggen. Op 18 augustus was het dan zo ver: wij gaan trouwen! Dit was onze dag die wij nooit meer zullen vergeten. Wat een prachtige foto’s heb jij ons gegeven. De hele dag heb jij professioneel vastgelegd. Ieder moment die je zag om een bijzondere foto te maken, heb je benut. Je professionele manier van werken werd zeer gewaardeerd doordat je ongedwongen en ontspannend te werk bent gegaan. Wij willen je bedanken voor het prachtige resultaat dat wij hebben ontvangen en we zullen vaak terug kijken naar jouw foto’s. Wij willen Annemarie van harte aanbevelen aan iedereen die een fantastische fotograaf zoekt. Milou & Maarten.

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

6 mei was onze trouwdag en Annemarie heeft deze dag prachtig voor ons vastgelegd. We hebben vooraf met meerdere fotografen contact gehad en Annemarie sprong er voor ons echt uit. Dit was vooral omdat ze echt persoonlijk geïnteresseerd was en ook goede ideeën had voor een mooie fotoreportage.  Op de dag zelf hadden we, tegen alle verwachting in, schitterend weer. Annemarie kwam mooi op tijd en was goed voorbereid. Ze had wat voorbeelden bij op papier, en was ter voorbereiding vooraf zelf ook nog op de fotolocaties gaan kijken. De fotoreportage zelf was voor ons wat onwennig, maar Annemarie wist ons goed op ons gemak te stellen en had erg goede ideeën. We hebben in de ochtend foto’s gemaakt bij de Vlasroot, waarbij ze erg mooi gebruik wist te maken van de weerspiegeling in het water en de mooie blauwe lucht. In de middag was onze ceremonie bij Museum ‘t oude Slot. Vanwege het mooie weer konden we buiten onder de bomen trouwen. Dit zorgde voor erg mooie foto’s. Annemarie zelf was vrijwel onmerkbaar aanwezig, en heeft alle belangrijke momenten erg mooi vastgelegd. Op deze locatie hebben we ook de familiefoto’s gemaakt, waar ze ruim de tijd voor nam. En we hebben daar ook samen nog een reportage gemaakt. Het was mooi om op twee verschillende locaties foto’s te maken. Hierdoor zat er veel variatie in de foto’s. Na deze reportage zat het er voor Annemarie op en zijn wij zelf naar de feestlocatie gegaan en hebben wij nog een geweldige avond gehad. Terwijl wij op onze huwelijksreis waren kregen wij alvast wat foto’s van Annemarie doorgestuurd. En bij thuiskomst lag de usb-stick met alle foto’s op ons te wachten. We waren zeer tevreden over het resultaat! Bij onze kennismaking kon Annemarie ons nog geen voorbeelden van fotoalbums laten zien, daarvoor zijn we later nog bij haar in de studio geweest. Wij hebben een groot fotoalbum voor onszelf laten maken, en daarnaast nog twee kleinere voor onze ouders. Wij hebben zelf een selectie doorgegeven van foto’s die wij er graag in wilden, en Annemarie heeft dat verder aangevuld om het ‘verhaal’ compleet te maken. Na enkele kleine wijzigingen waren wij tevreden en heeft Annemarie de albums besteld. Het resultaat was erg geslaagd. En ook onze ouders waren enorm blij met hun exemplaren! Dankjewel voor het vastleggen van deze fantastische dag!

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Op 8 juni zijn we getrouwd, precies een jaar lang hebben we naar onze dag toegewerkt. Bij het kennismakingsgesprek met Annemarie voelden we meteen een klik. Ze was rustig, goed voorbereid en professioneel. Annemarie  stelde gerichte vragen en schreef veel informatie op. Daarnaast liet ze voorbeelden zien van verschillende foto’s en konden we duidelijk aangeven wat ons aantrok en wat niet. Ook het contact met Annemarie liep soepel, meestal mailde ze snel terug.

Op onze dag was Annemarie ruim op tijd. Ze kon ons als persoon goed inschatten, vroeg netjes of ze ergens gebruik van mocht maken en stelde ons op het gemak. Bij de fotoshoot was er duidelijk ruimte voor onze wensen en ideeën. Daarnaast had Annemarie een uitgeprint blad bij met al onze ideeën gevonden op pinterest. Ze nam de tijd en lokte spontane reacties bij ons uit. Tijdens de ceremonie in het gemeentehuis en de kerk hebben we echt genoten en zijn dan ook weinig bezig geweest met waar Annemarie mee bezig was. Op de achtergrond is alles prachtig vast gelegd, iets wat wij als positief ervaren. Ook van onze gasten hebben we veel complimenten over haar gekregen. Een aantal weken later (ivm onze vakanties) kregen we een mailtje met een link dat onze foto’s klaar waren. Dat was weer even heerlijk nagenieten van de prachtige foto’s, die inmiddels zijn verwerkt in een professioneel lederen foto-album. Dankjewel Annemarie, dat jij de mooiste dag van ons leven zo mooi hebt vast weten te leggen. Rik & Evelien

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

We waren voor onze bruiloft op 2 september op zoek gegaan naar een bruidsfotograaf. Door de professionele en mooie website zijn we uitgekomen bij Annemarie van Vugt. We vonden de website erg duidelijk en waren onder de indruk van de andere bruidsreportages. We hebben samen een prettig intake gesprek gehad waarin de dag en de bijzonderheden besproken werden. We wilden ook graag onze hond Nina mee met  de bruidsreportage, dit bleek een uitdaging maar was zeer zeker de moeite waard. Annemarie is een lief mens met veel oog voor detail. Ze heeft mede dankzij haar professionele en aangename manier van fotograferen er voor ons een geslaagde en onvergetelijke dag van gemaakt. Voor ons is het mede dankzij Annemarie een dag om in te lijsten geworden. Bregje & Ron

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

28 augustus was onze trouwdag. Dankzij Annemarie kunnen we alle mooie herinneren nog dagelijks terug te zien. Tijdens onze eerste ontmoeting / voorbespreking kregen wij door haar spontane en open manier van communiceren direct een connectie. Met haar pro actieve manier van meedenken in creativiteit en indelen van fotomomenten, heeft zij het onderscheid gemaakt t.o.v. andere fotografen die wij hebben gesproken. Tijdens de dag zelf is Annemarie op een onopvallende wijze aanwezig geweest (wat wij als zeer prettig hebben ervaren) maar heeft de juiste momenten, zoals vooraf ook afgesproken, op een kwalitatieve goede manier vastgelegd. Hierbij was ook ruimte cq flexibiliteit om spontane of nieuwe ideeën vast te leggen. Wij kunnen Annemarie dan ook ten zeerste aanbevelen.

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Annemarie heeft tot onze grote tevredenheid onze bruiloft gefotografeerd. Het contact was vanaf het begin spontaan en warm. Dit gaf ons direct een vertrouwd gevoel; zeker omdat wij aan de andere kant van de wereld wonen en dus niet in de gelegenheid waren om ‘even’ kennis te maken. Aan de hand van een vragenlijst heeft ze een profielschets gemaakt, zodat ze niet alleen wat meer achtergrondinformatie had over onze situatie en familie, maar ook een idee kreeg van onze wensen. Hierbij dacht ze ook pro-actief mee en kwam met eigen suggesties. Wij hebben een aantal locaties voorgedragen waarmee ze in eerste instantie nog niet bekend was. Deze heeft ze vervolgens voor onze grote dag bezocht, zodat ze goed voorbereid was. Tijdens de fotoshoot kwam ze met leuke ideeën, maar bleek ook te beschikken over een ‘niet-geschoten-is-altijd-mis’-houding als wij met een voorstel kwamen. Mede door haar vakkennis is het resultaat fantastisch geworden. Alvorens ons de foto’s te geven, heeft ze zelf eerst eea gefilterd en, daar waar nodig, wat geretoucheerd. Wij zijn enorm blij met dit aandenken. Bij Annemarie schiet de prijs-kwaliteit verhouding door richting kwaliteit. Dit komt voor een klein deel door de schappelijke prijs, maar voor het grootste deel door de resultaten.

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Bij het intakegesprek gesprek was er meteen een klik. Annemarie stelde gerichte vragen over wat wij belangrijk vinden en hoe wij als stel zijn. Annemarie is een geweldige fotograaf en een fantastisch mens! Zonder Annemarie zou de dag niet compleet zijn geweest. De foto’s zijn echt prachtig! Het was een super leuke ervaring om samen met Annemarie de fotoreportage te doen. Ze kwam met super leuke ideeën en we hadden beiden het gevoel en vertrouwen dat we het volledig aan haar konden overlaten. Daarnaast was de humor en nuchterheid van Annemarie erg verfrissend. De gehele dag wist Annemarie goed wat wij belangrijk vonden. We vonden de afwerking en communicatie ook erg professioneel. We kregen netjes, nadat Annemarie de foto’s had bewerkt, een heel leuk ingepakt cadeautje met de usb stick met onze foto’s. Kortom wij zijn ontzettend blij met het resultaat en raden Annemarie zeker aan!

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Lieve Annemarie, vandaag hebben we onze bruidsfoto’s kunnen bekijken. En we kunnen je vertellen dat we er echt super blij mee zijn!!! Echt alle 407 foto’s zijn allemaal even prachtig! Wij zijn super trots op jouw kunde en kijken op alles, maar ook zeker je oog voor detail. We zijn je enorm dankbaar voor het vastleggen van deze mooie dag. Heel veel warme groeten, Arnout & Laura

We hebben Annemarie als bruidsfotograaf via internet gevonden. Direct was er een prettig contact. In een persoonlijk gesprek hebben we vooraf samen de planning van onze trouwdag besproken. De trouwdag zelf heeft Annemarie erg mooi vastgelegd. Heel fijn is dat ze je op je gemak stelt tijdens de fotoshoot. Het trouwalbum is ook prachtig geworden. Alle mooie momenten zijn helder en scherp vastgelegd. Dion en Pauline

Dank je wel voor de prachtige foto’s! We hebben hierdoor weer heel even de mooie dag herbeleefd. We zijn er ontzettend blij mee en de reacties zijn ook super! Nogmaals bedankt en alle goeds voor de toekomst!

Annemarie bruidsfotografie, journalistieke trouwfotografie, ongedwongen en spontaan

Op een professionele, ongedwongen en prettige manier heeft Annemarie onze bruiloft op foto vastgelegd. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen, de foto’s zijn prachtig!