BRUILOFT SUZAN & HENK

VELDHOVEN, 6 MEI 2016

Jaaa eindelijk mocht ik weer! Als een lammetje dat weer voor het eerst in de wei mocht ging ik op deze zonnige dag in mei op pad met mijn camera’s. Wauw, je krijgt wat je verdiend en blijkbaar hadden Suzan en Henk een heerlijke temperatuur en een prachtig zonnetje verdiend! Als fotograaf ben ik daar natuurlijk ook altijd erg blij mee, iedereen word er altijd extra vrolijk van.

Bij aankomst in Steensel waren de voorbereidingen in volle gang en kon ik de mooie jurk in het echt zien! Nadat iedereen er tip top uit zag kon de bruidegom gebeld worden die even verderop in de straat stond met de mooie klassieke trouwauto. De zenuwen voor het moment dat men elkaar voor het eerst in trouwkleding ziet zijn altijd erg leuk om te zien. Dat moment als de deur open gaat… die oprechte ‘wauw’, onbetaalbaar!

Samen met het bruidspaar ging ik op pad om de eerste helft van de fotoshoot te doen bij een mooi natuurgebied. De foto’s spreken voor zich, groen doet het altijd goed! De ceremonie vond plaats bij ‘t Oude Slot in Veldhoven waar door het mooie weer buiten getrouwd kon worden. Suzan en Henk hebben erg mooie woorden naar elkaar uitgesproken, dat is zo mooi om te doen en te beluisteren, maakt het extra speciaal!

Nadat iedereen het kersverse echtpaar gefeliciteerd had was er nog ruimte voor de tweede helft van de fotoshoot rondom ‘t Oude Slot, een dankbare locatie voor foto’s! Daarna was het tijd voor het diner met aansluitend een gezellig feest! Suzan en Henk, bedankt dat ik er deze dag bij mocht zijn en ik wens jullie een heel mooi gezellig en liefdevol leven samen, maar dat komt vast goed!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: