BRUILOFT PAULINE & DION

HOOGELOON, 6 JULI 2018

Oh wat heb ik toch weer een heerlijke bruiloft achter de rug! De dag van Pauline en Dion begon bij hen thuis in Hoogeloon. De visagiste/kapster was druk bezig met Pauline en ook Dion mocht nog even plaats nemen voor de finishing touch! Daarna was het tijd om te splitsen: Dion bleef beneden en Pauline ging boven met zus Esther haar prachtige jurk aantrekken.

Het moment om elkaar te zien.. hoe gaan we dat doen? Mijn voorstel om dit op ‘Amerikaanse’ wijze te doen viel prima. Dion stond in de kamer met zijn rug naar de deur waar Pauline haar entree maakte. Met een paar stappen richting Dion tikte ze hem op zijn schouder waarna hij zich omdraaide en een ‘wauw’-moment beleefde! Zo mooi!

Na een hapje en een drankje in de tuin zijn we eerst bij de kiosk in Hoogeloon wat foto’s gaan maken waarna we naar een mooi natuurgebied in Veldhoven zijn gereden voor de fotoreportage.

De ceremonie vond buiten plaats bij ‘t Zand in Oerle, een prachtige en gemoedelijke locatie in een mooi stukje Veldhoven. De ceremonie eindigde met een champagne toast, felicitaties en gezellig samen napraten. Na een heerlijk buffet hadden de aanwezige kinderen nog een mooie stukje voor het bruidspaar opgevoerd en kon het feest beginnen. Na een leuke foto-quiz kon het dak eraf! Het bruidspaar werd nog verrast door een optreden van de showband waarin Dion al jarenlang in speelt, zo mooi! Pauline en Dion, bedankt, het was een top-dag!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: