BRUILOFT IN FRANKRIJK MERETTE & ROB

PIERRY, FRANCE, 10 JUNI 2017

Check, mijn eerste destination wedding is een feit, een bruiloft in Frankrijk! Wat een geweldige dag en ervaring was dit! De avond voor de bruiloft ben ik ingecheckt bij een charmant en typisch Frans hotelletje wat toch even wennen is, zo alleen in een hotelkamer. Na een prima nachtrust stond ik fit en met gezonde spanning op om aan de dag te beginnen! Merette trof ik in de bruidssuite van Chateau de Pierry waar ze in prachtig daglicht werd opgemaakt. Vanuit de kamer keek je op de prachtige tuin van het chateau waar die middag de ceremonie plaats zou vinden, je kan een slechter uitzicht treffen. Na de make up stapten we in de auto om naar de kapper in het nabijgelegen dorp te gaan voor het bruidskapsel. Enigszins bijzonder is dat er in de kapsalon werkelijk niemand Engels praat, wat je uiteraard ook charmant kan noemen ?

Terug in het chateau tikte de klok driftig door dus snel die jurk aan, en met een vriendin die zeer vaardig bleek te zijn in de rij knopen werd de tijd zo ingehaald! Dan het moment dat bruid & bruidegom elkaar voor het eerst zien die dag, en tja met zo’n mooie trap maak je toch wel een spetterende entrance he… wauw! Dat moet Rob ook gedacht hebben want die lach op zijn gezicht was geweldig!

Voor de fotoshoot zijn we eerst foto’s gaan maken rondom het chateau waarna we in de streek nog enkele prachtige locaties hebben bezocht. Zo leuk om de fotoshoot ergens anders te doen dan in Nederland, het landschap is zo anders! Vooral die typische wijnranken in de Champagne streek, zo mooi! Rob en Merette genoten van de omgeving en van elkaar wat je ook terug ziet in de foto’s, dat maakt het zo leuk!

Om 14.00 uur druppelden alle gasten de prachtige tuin binnen waarna om 15.00 uur de ceremonie begon. Deze werd geleid door een vriend van het bruidspaar wat het een nog persoonlijker tintje geeft. Na mooie en emotionele woorden van beide moeders was het de beurt aan Rob en Merette om hun geloften naar elkaar uit te spreken, i love it! Na het officiële gedeelte was het tijd om de vele champagne flessen te laten knallen en te borrelen met zijn allen. Een gezellige namiddag waarin veel werd gelachen en geknald! In de vroege avond begon het diner waarna er nog tot in de vroege uurtjes is gefeest! Rob & Merette, bedankt voor het vertrouwen in mij, de gezelligheid en de prachtige dag en beleving in France!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: