BRUILOFT MARLEEN & MAIKEL

ST. OEDENRODE, 23 JUNI 2017

De dag vóór de bruiloft van Maikel en Marleen was het 34 graden. De dag erna heeft het bijna de hele dag geregend. Je krijgt wat je verdient: juist de dag waarop Maikel en Marleen met elkaar trouwden bleek een stralend zonnige dag met 27 graden! De dag begon in het huis van Maikel & Marleen waar Marleen met een hoop gezelligheid door haar vriendinnetje nog mooier werd gemaakt. Het gezicht van Marleen wisselde tussen ‘spanning’ en ‘schaterlachen’, zo leuk om achteraf ook terug te zien op de foto’s!

Nadat Maikel Marleen had opgehaald zijn we met zijn allen naar Kasteel Henkenshage in St. Oedenrode gereden waar we de verdere dag zijn gebleven. De ceremonie kon door het lekkere weer gewoon buiten op het bruggetje plaats vinden. Een prachtige en bijzondere plek met het water om ons heen en het mooie kasteel op de achtergrond. Na mooie woorden van de babs en persoonlijke geloften (love it!) van het bruidspaar werd het ja-woord bezegeld door een kus en was het tijd voor taart en een borrel! De rest van de middag was het heerlijk genieten in het zonnetje met een drankje en een hapje. Tussendoor zijn we nog foto’s gaan maken rondom het kasteel en uiteraard mochten de groepsfoto’s niet ontbreken!

Tijdens het diner heb ik een mooie slideshow gemaakt met een selectie van de foto’s die overdag zijn gemaakt. Deze slideshow werd ’s avonds getoond terwijl de gasten binnen druppelden. Zo had iedereen meteen een goed beeld van de fijne dag die Maikel en Marleen al achter de rug hadden. Daarna kon het feest beginnen! Maikel en Marleen, bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid op jullie dag. Zo veel fijne en warme mensen om jullie heen, ik heb er van genoten!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: