BRUILOFT FRANKA & RENE

UDEN, 8 JULI 2016

8 juli, een stralende dag met een stralend bruidspaar: Franka en René. Een dag die gekenmerkt werd door een ontspannen en liefdevol bruidspaar, nuchterheid, veel humor en een supergave VW bus! In de ochtend mocht ik eerst René op de foto zetten bij hen thuis. Samen met zijn ouders begon hij de dag op een zeer ontspannen manier, lekker bakje koffie, rustig aankleden en wachten op het moment dat hij Franka mocht ophalen. Nadat zijn trotse moeder de laatste puntjes op de i zette bij het aankleden van René vervolgde ik mijn weg naar het ouderlijk huis van Franka in Nistelrode.

Beneden had de familie zich verzameld en boven mocht de moeder van de bruid de jurk mee aandoen en dicht doen. Met name dat dicht doen is soms best een uitdaging. Het lijkt zo makkelijk in de bruidszaak, tot je het zelf mag/moet doen… met de nodige zenuwen voor de dag dat je dochter in het huwelijk treed uiteraard.

Rene kwam aanrijden in een mooie retro VW bus en wachtte onderaan de trap op Franka die als een ware lady de trap af kwam in haar mooie jurk! De liefde die er bij hen beide vanaf spat is werkelijk zo mooi om te zien!

De ceremonie vond plaats in het raadhuis in Uden waarna we met de VW bus naar een mooi natuurgebied zijn gereden om even in alle rust mooie foto’s te maken. Het feest vond plaats bij Franka en Rene thuis, de achtertuin was omgebouwd tot een beach party. Samen met vrienden en familie is het nog lang gezellig geweest! Franka en Rene, bedankt dat ik jullie mooie dag van dichtbij mocht mee maken. Ik heb van jullie genoten! Veel liefde en geluk samen maar dat komt wel goed

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: