BRUILOFT SANNE & GIJS

VELDHOVEN, 19 JUNI 2015

Een mooie zomerdag in juni, een heerlijk zonnetje en een prettige temperatuur: een prachtige dag om te trouwen! Deze speciale dag begint in het ouderlijk huis van de bruid waar onder veel gezelligheid haar en make up worden gedaan. Zowel de kapper/visagiste, de trouwambtenaar als de fotograaf (ja, ik!) zijn goede bekenden van het bruidspaar wat zorgt voor een hele gemoedelijke en gezellige sfeer.

Na de trotse blikken van de ouders van Sanne was het de beurt aan Gijs om Sanne in haar trouwjurk te aanschouwen. Omringd door vrienden en familie belde Gijs enigszins zenuwachtig aan en ja hoor, daar is ze dan! Dit blijft toch één van de mooiste momenten van de dag: elkaar voor het eerst zien deze dag!

Na een gezellige fotoshoot in het Philips de Jonghpark kwamen vrienden en familie samen voor een broodje en een borrel in het huis van Gijs & Sanne. Nadat de eerste wijntjes en biertjes genuttigd zijn is het tijd om naar de Oude Pastorie te gaan voor de ceremonie in de mooie tuin. Omdat de trouwambtenaar een goede bekende van het bruidspaar is werd het een heel mooi en persoonlijk verhaal waarin veel gelachen werd!

Na het ja-woord was het tijd om de glazen te heffen bij een gezellige borrel. Hierna volgden nog een diner en ‘s avonds een heel gezellig feest waar ik als gast bij mocht zijn!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: