BRUILOFT ANJA & SJOERD

EINDHOVEN, 4 JUNI 2015

Anja en Sjoerd heb ik pas een week voor de bruiloft persoonlijk ontmoet. Normaal gesproken ga je 6 tot 12 maanden voor de bruiloft met elkaar rond de tafel zitten voor een persoonlijk kennismakingsgesprek maar omdat zij in Kuala Lumpur wonen was dat niet mogelijk. Via de mail hebben we diverse zaken met elkaar besproken en dat ging allemaal heel snel en soepel. We hebben de laatste dingen met elkaar doorgesproken bij een voor mij tot dan toe onbekende locatie, de Wasvenboerderij in Eindhoven. Meteen hebben we een rondje gelopen om te kijken waar we op de dag zelf mooie foto’s konden maken.

Een week later was het dan zover. Anja en Sjoerd hebben de dag voor hun huwelijk  doorgebracht in een hotel waar ‘s ochtends ook de voorbereidingen werden getroffen, zoals visagie en kapster. Toen was daar het moment dat Sjoerd zijn aanstaande vrouw eindelijk in de jurk mocht zien, de blik in zijn ogen zei genoeg!

Voor de trouwceremonie zijn we foto’s gaan maken bij het Anne Frankplantsoen in Eindhoven waarna we naar het stadhuis zijn gegaan voor het ja-woord. De trouwzaal zat bomvol, heel gezellig! Vervolgens zijn we naar de Wasven boerderij gegaan waar we nog een paar mooie foto’s hebben gemaakt en daarna was het tijd voor een borrel, de BBQ en aansluitend het feest!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: