BRUILOFT CLAUDIA & INGMAR

BEST & HEEZE, 4 SEPTEMBER 2015

Na een gezellig kennismakingsgesprek met Claudia en Ingmar was het 4 september de dag dat het dan echt ging gebeuren. Het weer was prima, een fijne september vrijdag met een prima temperatuur. De dagen voorafgaand aan de bruiloft heb ik altijd een innige relatie met weeronline en het is altijd prettig als de druppels weg blijven! Je weet ‘t immers nooit in Nederland!

Op een steenworp afstand van elkaar waren Claudia en Ingmar ieder op hun eigen manier druk bezig met de voorbereidingen deze ochtend. Daardoor kon ik zowel bij bruid als bruidegom foto’s maken wat natuurlijk erg fijn is! Toen iedereen er klaar voor was (ben je hier als bruidegom ooit klaar voor?) ging Ingmar op pad om Claudia op te halen.

Daarna gingen we met hele gezelschap naar Kasteel Heeze waar we de rest van de dag en avond zouden verblijven. De trouwceremonie vond plaats in een prachtige trouwzaal met de grote deuren wagenwijd open. Na de borrel en de groepsfoto’s zijn we foto’s gaan maken in en om Kasteel Heeze. In de avond volgden een gezellig diner met mooie speeches en een gezellig feest!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: