BRUILOFT CARLA & JOS

TILBURG, 9 MEI 2018

Ja het was weer zover! Het bruiloft seizoen is voor mij geopend met de prachtige bruiloft van Carla en Jos in de omgeving van Tilburg. De dag begon met het fotograferen van de ‘metamorfose’ naar bruid en bruidegom. Carla en Jos waren in hetzelfde huis dus kon ik bij beide foto’s maken, dat is handig! In de woonkamer was de first look in bijzijn van familie.

Voor de fotoreportage zijn we naar een prachtig natuurgebied in Oisterwijk gereden. We hadden geluk met het weer: de zon scheen en het was lekker warm! Na de fotoshoot zijn we naar Villa Pastorie in Tilburg gegaan waar de familie lekker aan het borrelen was in afwachting van de komst van Carla en Jos.

Het diner en de ceremonie vonden plaats in het Klasse Theater in Tilburg. Een prachtige en bijzondere locatie om te trouwen. De ceremonie begon om 20.00 uur waarna om 21.00 uur het feest meteen los barstte! Er werd geproost, gefeliciteerd, gelachen, gedanst en nog meer geproost 🙂 Wat een heerlijk begin van de rest van het getrouwde leven. Jos en Carla, bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen!

EEN KLEINE IMPRESSIE VAN DE DAG: