OVER ANNEMARIE

Jarenlang heb ik met veel plezier bij een werving & selectie bureau gewerkt. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool en steeds meer gaan fotograferen. Van hobby werd het werk en het mooie is: ik ga dagelijks met veel plezier werken! Naast fotografie werk ik nog 1 dag per week als marketing & communicatie medewerker bij een serrebouw bedrijf. Wil je meer weten? Linkedin

Het fotograferen van een bruiloft is voor mij een bijzondere vorm van fotografie: ineens ben je even heel dicht bij een bruidspaar. Als trouwfotograaf ben je mede verantwoordelijk voor het slagen van die hele speciale dag. Het is zo mooi om te zien dat iedereen deze dag op een andere manier invult, op een manier die het beste bij jullie past. Een van de mooie kanten aan mijn vak is de combinatie van het creatieve met het sociale: ieder heeft weer zijn eigen verhaal. Voor mij is het dan ook belangrijk dat we van twee zijden de ‘klik’ voelen, dan krijgen we de beste en mooiste foto’s!

MEER OVER MIJ

Geboren in 1978 en opgegroeid in Best. Sinds 10 jaar woon ik in Eindhoven samen met mijn man en onze 2 zoontjes (2012 en 2014). In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn mannen, drink ik een theetje, speciaal biertje of wijntje met vriendinnen, lees ik thrillers totdat ik erbij in slaap val en ben ik regelmatig te vinden in de stad (Eindhoven).