OVER ANNEMARIE

Het fotograferen van een bruiloft is voor mij een bijzondere vorm van fotografie: je mag meewerken aan het slagen van deze speciale dag en je mag van dichtbij de mooie momenten meemaken en vastleggen. De zenuwen, de lichte stress, de nieuwsgierigheid naar het pak van de aanstaande, ik ben erbij! Het is zo mooi om te zien dat iedereen deze dag op een andere manier invult, op een manier die het beste bij jullie past. Een van de mooie kanten aan mijn vak is de combinatie van het creatieve met het sociale: ieder heeft weer zijn eigen verhaal. Voor mij is het dan ook belangrijk dat we van twee zijden de ‘klik’ voelen, dan krijgen we de beste en mooiste foto’s!

MEER OVER MIJ

Geboren in 1978 en opgegroeid in Best. Sinds 13 jaar woon ik in Eindhoven samen met mijn man en onze 2 zoontjes (geboren in 2012 en 2014). In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn mannen, drink ik een theetje, speciaal biertje of wijntje met vriendinnen, lees ik thrillers totdat ik erbij in slaap val en ben ik regelmatig te vinden in de stad (Eindhoven). In de stad vind je of mij al slenterend/shoppend genieten van de drukte en levendigheid van de stad, of op het terras aan het bijkletsen met een vriendinnetje. Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe restaurantjes en lekker eten!

Naast fotografie werk ik 1 dag per week als marketing & communicatie medewerker bij een serrebouw bedrijf. Wil je meer weten? Linkedin